Rustige eifelrit 23-06-2019

de weergoden waren ons goed gezind om een leuk dagje te sturen in de Eifel.

Met z’n achten vertrokken we vanuit Velden via de autobahn naar de bikerranch in Smmerath. In twee groepen daar aangekomen van wegens incontinentie van Roy.

Na het nuttigen van een heerlijk ontbijt en broodjes de rit vervolgd, er werd  in twee groepjes gereden de snelheidsmaniakken!!  en de toekomstige GS rijders!!!!!!

de totale route tot in Daun was ongeveer 139 km en verliep zonder problemen, aldaar aangekomen was de eerste groep net gearriveerd en was de Imbis zur Alte Schmiede gesloten , dus in Daun maar een shoarmatent opgezocht, smaakte lekker , alle het afrekennen duurde veel te lang (dus geen Fooi) want tijd ! zijn km.

Daarna weer in twee groepen verdergereden voor het tweede deel (95km). via kleinere wegen richting Nürnburgring, waar er twee rijders geloosd werden. Gelukkig dat fwe moderne communikatie hebben , en we weer snel verenigd werden in Adenau.

Tank beurt in Bad Neuenahr en daarna in Neuenahr een welverdiend ijs, waarna we aan de terugweg begonnen, niet helemaal volgens plan( ik wilde nog een paar extrra bochtjes draaien) tegen 19.00 uur weer terug in Velden.

de ‘snelle’ groep was omstreeks 17.45 uur thuis, maar dan zonder de lekkere ijscoupe.

terugkijken op een geslaagde gezellige ,warme en voor Jari de vuurdoop om in de Eifel de eerste bochten te draaien.

tot een volgende keer

Günter

Facebooktwittermail