Zo en dan is het alweer 19/20 augustus het weekend van het verrassingsweekend!!

We komen zaterdagmorgen om 10.00 uur bij elkaar bij Anja & Jac voor een heerlijk kopje koffie en…………wie gaat er allemaal mee?

De route die Jac heeft gemaakt staat in het teken van 25 jaar mc ’t Wimke. Een soort memory Lane voor de leden van het 1ste uur.

10.30 uur vertrekken we precies volgens plan voor het eerste gedeelte van de route, die ons eerst via een stukje autoweg naar de Eifel brengt, waar we voor de eerste stop  meteen al de nodige haarspeldbochten achter de kiezen hebben. Dan gaat de Duitse “Feinkost” met veel smaak naar binnen.

Na onze stalen rossen in gereedheid te hebben gebracht vervolgen we onze route met prachtige vergezichten,  goede en minder goede wegen en Jac heeft werkelijk geen bocht vergeten mee te nemen in zijn route.

Na weer een kleine stop  bij “Bikertreff in der Eifel” in Simmerath gaan we dan toch heel voorzichtig richting verrassingslocatie.

Maar voordat het zover is verrassing, even kijken bij de Nürburgring aan de Nordschleife, waar autoraces worden gehouden.

En dan is het zover we komen aan bij onze verrassingslocatie en wel motorhotel en camping “In Den Hof” in Heerlen.

En daar treffen wij allen een verrassing aan, bij de ingang staan Jac, Mariet en Roy ons op te wachten, verrassend genoeg zijn zij achter de locatie gekomen door hints van Günter, echt leuk dat de organisatie ook verrast wordt en natuurlijk is Anja weer van de partij, gezellig de avond kan beginnen

De bedden worden snel opgemaakt de motorpakken vervangen door wat meer casual kleding.

Het bier smaakt goed en de bbq is al flink op temperatuur, veel sterke verhalen komen er natuurlijk weer aan bod, iedereen is druk in de weer.

Rond 01.30 uur valt zo ongeveer het doek en duiken we het bed in.

Zondag zijn we allemaal vroeg wakker, na een heerlijk ontbijt en een verrassings fotoshoot van oldtimers (zowel de motoren als de berijders dragen deze titel) gaan we aan het eerste gedeelte van de rit beginnen.

Ca. 140 km tot de eerste pauze, meteen maar even een snack wegwerken. De wegen voeren ons langs leuke maar ook druk bezochte stadjes, natuurlijk heeft Jac zijn route tot in de puntjes uitgewerkt en alles verloopt gladjes. Kleine verrassingswijziging in het laatste gedeelte van de route, ipv koffie bij Elly’s bikertreff gaan we naar een ijssalon in Wassenberg, maar daar is het zo druk dat we besluiten richting clublokaal te rijden, waar we als verrassing Noud en Katja treffen.

Het was een leuk weekend, de weergoden waren ons goed gezind op 1 buitje na op zondag, maar doordat Jos nogal wat tijd nodig had om zijn regenpak aan te trekken was het alweer droog toen we EINDELIJK verder konden rijden. Gelukkig stonden we onder een afdak van een tanktstation.

Allemaal bedankt voor de gezelligheid en wie weet volgende jaar…………….VERRASSING!!!!

Anja, Jac, Gerard en Dorathé

Facebooktwittermail