Michel vd Bijl, Sjuul Rayer, Roy Peeters.
31.07 stond de lang verwachte Testosteron rit op het schema. Deze naam was specifiek door het bestuur gekozen als tegenhanger van de dames rit, die hetzelfde weekend plaats vond. Dit laat je natuurlijk als mannelijk lid van MC ’ t Wimke niet aan je neus voorbijgaan.  Helaas, ondanks eerdere toezeggingen was het er om precies te zeggen 1, diegene die de rit uitgezet had. Gelukkig dat er dan in de relationele sfeer nog mensen zijn die motor rijden waardoor ik niet alleen hoefde te gaan
Het beloofde een dag te worden met wisselvallig weer echter overwegend droog.      Dit was dan ook zo,  tot de lunchpauze was het droog en heerlijk sturen over de bochtige wegen en tijdens de lunch viel er een stevige bui.
Na de Schnitzel werd de tocht vervolgd over het natte wegdek. Vooral dat laatste deed ons besluiten na een uur richting Adenau koers te zetten om zodoende een gedeelte van de route af te snijden en een oog op de Ring te kunnen werpen.
Na de ring ging het richting A61 waarna we tegen 16.30 uur weer in Arcen waren.
Bijzonderheden geen, met uitzondering van waarschijnlijk 2 aspirant leden, zie Bovenstaand;) en 400 van de 485 km afgelegd.
Groet,
Roy Peeters

Facebooktwittermail