En eindelijk is het dan zaterdag 23 juli.

Het idee van een verrassingsweekend is geboren tijdens een gezellig samenzijn, al best lang geleden.

Zaterdag onder het genot van een kopje koffie zien de deelnemers pas wie er allemaal meegaan, de reacties zijn leuk en er wordt natuurlijk meteen gespeculeerd waar de verrassingslocatie zich zal bevinden, maar dat blijft nog even een …………….VERRASSING!

We hebben tijdens het “traject” af en toe een mail gestuurd naar de deelnemers om een tipje van de sluier op te lichten, deze morgen heb ik een T-shirt aan met het logo van de camping waar we zullen vertoeven, er wordt wel op gereageerd maar ik ontken natuurlijk in alle toonaarden.

Om 9.00 uur vertrekken we met 11 personen ( Jac, Pieter, Richard, Karel, Günter, Claudia, Tom, Jac & Mariet, Roy P en ikzelf zei de gek, Anja, Gerard, Marja en Sjaak zullen later aansluiten) richting de 1ste koffie pauze.

Jac heeft weer prachtige routes uitgewerkt, op ’n paar druppels na is het prima weer en zo komen we via een flink stuk autoweg, prachtige weggetjes, bochten, stukje off road, los grind en glad asfalt na ca. 400 km op onze verassingsbestemming aan, Camping de Hei in Siebengewald.

Hilarisch zijn de reacties, oo ik dacht al we komen wel erg dicht bij Arcen, of het lijkt wel of we terug rijden! h

Gerard heeft de werkzaamheden waardoor hij niet mee kon gestaakt en is als eerste op de camping, Anja komt gelijktijdig met ons aan en als we de motoren parkeren arriveren ook Marja en Sjaak, prefecte timing.

We installeren ons op de slaapzolder en spoeden ons naar het terras voor een heerlijk gerstenat.

Het lijkt maar niet op te houden met de verrassingen, we krijgen van Tony ( schoonzus en eigenaresse van de camping) te horen dat er een striptease zal zijn vanavond omdat er onder de andere gasten een groepje “Deutsche Herren” een vrijgezellen feest hebben, tja dat is toch wel de kers op de taart.

Verheugend op wat ons te wachten staat eten we van de BBQ mee en drinken gezellig door, want warm dat is het dus veel drinken.

VERRASSING!!!!! Roy zoon van Jac en Mariet komt ons bezoeken en blijft ook op de zolder slapen.

De sfeer zit er goed in de muziek galmt uit de boxen de muggen steken ons lek en de verhalen worden steeds spannender en worden met steeds meer jus overgoten.

Rond 23.00 uur beginnen we ons toch af te vragen hoe laat de striptease zal beginnen.

Bij navraag blijkt…..VERRASSING ze komt niet!!

Dan dus geen strip act, overwogen wordt of we zelf een “paaldansact” kunnen verzorgen maar bij nader inzien blijkt dat niet zo’n goed idee.

Uiteindelijk gaan we voor en na de zolder opzoeken en proberen om in slaap te komen, heerlijk ik merk dat ik van Weizenbier goed kan slapen.

De laatste rollen rond 03.30 uur de slaapzak in.

Bij sommigen is het bier niet zo goed gevallen dus het toilet wordt niet alleen gebruikt waar het eigenlijk voor bedoelt is!

S ’morgens aan het ontbijt blijkt dat niet iedereen op de hoogte was van het feit dat de striptease niet door zou gaan, aldus Jac, oo ik wist niet dat het niet doorging en ik maar wachten, opblijven en bier drinken, tja niet iedereen is fris en fruitig deze morgen ’n enkeling kan zelfs het bed niet uit.

Rond 11.00 uur zijn we weer klaar voor de VERRASSINGSRIT naar huis.

Het groepje is wat gekrompen maar met Roy heeft nog wat verplichtingen en Tom gaat met Anja naar huis.

Met 2 zijspannen en 7 solo’s gaan we via Xanten waar we een kleinigheidje eten weer richting Arcen rond 16.00 uur en 160 km op de teller zijn we bij café de  Inaborg waar een laatste gezamenlijk drankje wordt genuttigd.

Het was een VERRASSEND gezellig weekend.

Groetjes,

Jac, Anja, Gerard & Dorathé

Facebooktwittermail