14-05-2015
Daar is ons eerste reisverslag dan van onze trip naar de alpen en dolomieten. De eerste dag verliep niet helemaal vlekkeloos. Bij de eerste tankstop troffen we een plasje koelvloeistof aan onder karel zijn motor. Die is gauw huiswaarts gekeerd om zijn trouwe honda VFR op te halen. Karel troffen we om 21 uur savonds weer bij onze eerste rustplaats in nesselwang (zuid duitsland). Bij de tweede tankstop moest er wat olie in de tuono van gunter. Bij de derde stop in het schwarzwald kwamen er wat tywraps aan te pas (uit voorzorg) voor mijn topkoffer.
In het schwarzwald is gunter gefilmd, maar niet door mij….. hierdoor kon ik lekker een half uurtje in de zon liggen!!! Gunter had het ergens anders warm van.
Bij de bodensee nog een flinke plas water over ons heen. En toen kwamen we na 800km aan in nesselwang.
Dag 2 begon vandaag met wat regen maar al snel werd het droog. Uiteindelijk is het nog 27 graden geworden. Vandaag een aantal mooie passen gereden in oostenrijk, zwitserland en italie en geen pech meer gelukkig. Zojuist afgesloten met de passo tonale en zijn we aangekomen in dimaro.

15-05-2015
Vandaag een kort ritje gemaakt vanwege het slechte weer! Het enige droge asfalt dat we hebben gezien was in de tunnels. Een paar passen gereden en voordeel van de regen is dat het lekker rustig op de weg is. We zijn op tijd aangekomen bij ons derde hotel voor deze week castel latemar in nova levante. Verder geen gekke dingen dus op tijd aan het bier.

17-05-2015
Vanwege ontbreken wifi in het hotel gisteren hierbij de update van gisteren en vandaag. Gisteren hebben we een rit gemaakt naar riva aan het gardameer. Een lekker ijsje gegeten bij 28 graden en natuurlijk 320km passen gereden. Ook nog een schnaps verdiend want volgens de hoteleigenaar ging het niet regenen. Toch echt 2 hele minuten regen gehad.
Vandaag zijn we aan de terugreis begonnen. Via de brennerpas, kühtai pas en de fernpas terug in duitsland nu. En wederom perfectweer om rubber te slijten!!!
Morgen nog 1 dagje rijden via het schwarzwald en we zijn weer thuis.

18-05-2015
Vandaag teruggereden vanuit zuid-duitsland via het schwarzwald, een klein stukje frankrijk, de altijd leuke B48 en nog 2 uurtjes A61. Alles is dit jaar weer goed gegaan en blij om weer thuis te zijn. Al met al 2900km gereden in 6 dagen. 1 dag slecht weer dus we mogen niet klagen. Dit was het weer voor dit jaar!!!

Michiel Van Teijlingen

Hemelvaartweekend 2015


Facebooktwittermail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *