Het is woensdagavond half zeven en wederom 10 rijders verzamelden zich op het ‘terras’ aan de rijksweg in Velden, precies voor de kapsalon van Günter.

Tom had net (gisteren) zijn ‘nieuwe’ Ducati opgehaald na een keuring bij de RDW en trok veel bekijks met zijn rode machine, al blijkt dat niet uit de foto.

Roy had het lumineuze idee (!) dat het wel leuk zou zijn (wat heet leuk?) als de ‘ontvangst’ in de toekomst gepaard zou gaan met een kopje koffie. Hij zat namelijk heerlijk op het bankje toen ik kwam aanrijden!!!

We hebben het Günter maar niet voorgesteld.

Günter had het zijspan al op de oprit staan en het lukte hem ‘prima’ om de motor te starten (zie filmpje) en zo lukte het toch om klokslag half zeven te vertrekken. Via allerlei weggetjes en zelfs een stukje autobaan en ja, je leest het goed, zelfs een oversteek met een veerpont, kwamen we terecht bij ijssalon Clevers in Plasmolen.

Hier werd weer heerlijk genoten van een ‘verdiend’ ijs.

Omdat de dagen korter worden en daarmee de nachten weer langer, werd de terugreis ingezet in het donker. Na een kort rondritje via o.a. Middelaar kwamen we weer bij dezelfde ijssalon uit. Of dit helemaal de bedoeling was betwijfel ik maar rijden is rijden en daar kwamen we tenslotte voor.

Een 2e ijs werd toch overgeslagen en via de ‘rijksweg’ kwamen we, wat later dan normaal, aan bij het vertrekpunt en ging weer ieder zijn weg naar huis, althans dat neem ik aan.

Onderstaand e.e.a. ter ondersteuning wat beeldmateriaal.

Günter, wederom een leuke rit.

Facebooktwittermail