Het was weer een zomerse avond en het weer was weer geweldig. We verzamelden zoals vanouds bij Günter aan de rijksweg in Velden en als je de foto bekijkt wordt het tijd dat Günter de parkeerplaats wat gaat uitbreiden. De motoren moeten zelfs op de strook tussen het fietspad en de weg gestald worden.

Günter had weer een mooie rit uitgezet en ons van tevoren ‘gewaarschuwd’ dat de ijssalon op een locatie in het buurland Duitsland zou zijn. Dit betekende dat de telefoons voorzien werden (of al waren) van een QR-code en/of papierenversie van een test werd meegenomen. Ik ga ervan uit dat een eventuele test negatief ? was maar uiteindelijk heeft niemand hier naar gevraagd. Omdat ik een intercomverbinding had met Roy en (kleine) Karel vernam ik steeds een andere waarschijnlijke locatie waar het ijs genuttigd zou worden. Het werd uiteindelijk midden in het centrum van Kempen.

Günter reed via een aantal straatjes waar links en rechts mensen aan het eten of drinken waren en ditmaal door ons ‘vergast’ werden naar een pleintje midden in het centrum van Kempen en natuurlijk wij er allemaal achteraan. Menigeen riep ons na: ‘Fussgangerzone’ maar dit was ‘moeilijk te horen’ omdat we een helm ophadden ? ? ? Bij de ijssalon aangekomen, het was gezellig druk, werd weer een heerlijk ijs genuttigd en natuurlijk weer e.e.a. ‘verhaal’ uitgewisseld. Rond half tien waren we gezond en wel weer in Velden.

Günter en alle mederijders, wederom bedankt voor de gezelligheid en het ‘rijden’.

Onderstaand een aanvulling op het ‘verhaal’.

Facebooktwittermail