Deelnemers: RoyP, RoyH, GünterV, KarelH, NoudvG, PedroH, PeterH, RenéH, JacN, TomN, JosB, JariW en PetervE

Halverwege: extra: EtienneW.

Even voor de goede orde, de benaming heeft niets te maken met de benaming die doorgaans in de krant of op tv gebruikt wordt. We hebben meerdere leden met eenzelfde voornaam ?:?:?

Het is bijna 11.00 uur en na een kopje koffie wordt er besloten om in 2 groepen te gaan rijden. We noemen het een ‘snelle’ en een ‘langzame’ groep maar de oorzaak was dat we met 13 man zijn!!!

Het is een goede opkomst en het (verwachte) weer speelt daar natuurlijk een grote rol in.

Alleen jammer dat de dames het vandaag laten afweten, maar ik begreep dat sommigen Duitsland niet ‘in mochten’ (Testen / vaccinatie?)

Peter(vE) had een heel leuke route uitgezet en na de diverse omzwervingen arriveerden we rond 13.00 uur bij Daddy’s  Bikertreff.

Jammer (of misschien toch niet ?) was dat er slechts 1 ‘schone’ dame achter de toonbank stond en het duurde even voor de bestelling, na een heel harde schreeuw, aan de zijkant afgehaald kon worden. Daarna was de volgende aan de beurt. Het zonnetje en de bock-, curryworst of schnitzel deden ons goed.

Tot mijn verbazing zag ik Etienne al als eerste aan een tafel in het zonnetje zitten. Hij was rechtstreeks naar Daddy’s Bikertreff gereden. De snelle groep waarschijnlijk te snel en de ‘langzame’ groep waarschijnlijk te langzaam???

Nadat iedereen het eten door de keel had (klinkt negatief maar zeker niet zo bedoeld) vertrokken we weer in 2 groepen (of waren het er 3?) richting Arcen, natuurlijk weer via een door Peter mooie route. Het was net als bij paarden, als die de stal ruiken gaan ze ook harder lopen en datzelfde gebeurde met de motoren.

Na een lekker kopje koffie bij ‘de Sport’ in Arcen (de Herberg) bleek dat we er een paar kwijt waren, vandaar de 3e groep. Maar ook die kwamen na circa 15 minuten goed en wel aan bij de Herberg.

Met een ‘verlies/zoek raken’ van slechts 3 rijders was dit toch een geslaagde rit te noemen, aldus Peter ?

Peter, bedankt het was een leuke rit en tot op de feestavond op 6 november a.s.!!!!!

Waar moet dat mondkapje ook alweer???

Te laag ?

Karel… ff kijken

Dankjewel

Etienne had zijn buikje al vol….

En maar wachten op het eten.

‘Had je die motor gezien………..’

Gezellig

Toch niet slurpen Noud?

Dat bedoel ik.

In het zonnetje.

GünterV…………..
Facebooktwittermail