Verrassingsweekend 24 en 25 augustus 2019

Dit verrassingsweekend werd gekenmerkt door het rijden in verschillende

groepen en toch gezamenlijk onderweg. Mogelijk gemaakt doordat de volledige routes vooraf waren toegestuurd. Het enige verrassingselement wat nog in het weekend zat was de bestemming op het moment van aanmelden voor het weekend. De bestemming is pas later gekozen nadat we wisten wie er mee ging.

En…, het weer blijft natuurlijk altijd een verrassing. Het weer was top. Droog sowieso. Dus regenkleding kon thuis blijven. Dat scheelt bagage. En als we dan toch iets willen klagen, het was een beetje aan de warme kant zelfs. Dit hebben we opgelost door extra drink- en ijspauzes onderweg.

Ondanks dat we in verschillende groepen reden hebben we elkaar beide dagen steeds weer gevonden. Soms was het 1 groep, vaak 2, enkele keren 4 groepen. Al kwam dat laatste niet altijd door eigen keuzes maar door verschillende interpretaties van onze navigatiesystemen……  Dat is de keerzijde van dat iedereen over de route beschikt. Gezamenlijk pauzeren toch omdat we steeds weer bij elkaar uitkwamen en/of op de pauzeplaatsen op elkaar hebben gewacht. Het was zelfs zo dat bij de aankomst bij het hotel de twee “grote” groepen binnen de minuut tegelijk aankwamen. Het voordeel is dat ieder zo naar eigen smaak (tempo) kon rijden. Super!

Ditmaal was gekozen voor een combinatie van hotel – camping bestemming. Overnachten naar eigen keuze. Zo lang de voorraad bedden strekte tenminste. Het opbouwen van de tenten, of hoe je de bouwwerken ook mag noemen, leidde tot verbazing en hilariteit bij de hotel-bed-overnachters. De foto’s spreken voor zich!

Een bikerhotel staat meestal garant voor een breed scala aan motorliefhebbers. Zo ook bij Boeles Place. Er was zelfs een Noord-Hollandse groep schapenneukers (hun eigen woordkeuze). Weinig sportieve rijders trouwens. Wat is er verder nog gebeurd? Een eenrichtingsstraat verkeerd ingereden omdat de navi dat aangaf (sla hier linksaf). Wat Duitsers opgejaagd. Geen gekke dingen dus. Gelukkig niets stuk, geen schades, geen bermvluchten of erger. Wel veel gelachen met elkaar. En omdat op zondag ook een flinke en technische route op het programma stond lagen we allemaal kort na twaalf uur in bed. Met een gematigd alcoholgebruik zelfs. Verstand komt met de jaren zegt men…….

De conclusie op het einde was dan ook glashelder; een top weekend. Volgend jaar weer!

Facebooktwittermail