Beste Wimkianen,

Het is nog vroeg in het seizoen maar toch sturen wij jullie al de uitnodiging voor het verrassingsweekend! Wij hebben namelijk een leuke combinatie gevonden van hotel en camping. Weer zo’n leuke bestemming dat hij heel populair is en snel reserveren nodig is.

Ter informatie:

– Data: 26, 27 en 28 juni.

– De bestemming ligt in het Weserbergland. Dit wordt pas definitief als aan de reserveringsvoorwaarden is voldaan. Daarna meer info.
– Wij maken 2 of 3 verschillende routes voor de verschillende rijstijlen. Afhankelijk van de deelnemers. Dus ongeacht jouw rijstijl wordt dit een mooie tocht.

– Er zijn nog maar 8 bedden vrij. Dit zijn twee 4 bed kamers.

– De kosten voor de hotelkamer zijn EUR 53,00 per persoon. Dit is voor 2 nachten.

– De kosten voor overnachting op het kampeerterrein bedragen EUR 13,00 voor 2 nachten.

– Aanvullend op de hotelkamer of camping is er ’s-ochtends en ’s-avonds een buffet. Dit kost EUR 52,00 per persoon voor 2 nachten en is een verplicht onderdeel van het arrangement.

– Aanbetaling van hotelkamers is nodig. Als je je aanmeldt voor een hotelkamer, sturen wij je een verzoek om z.s.m. het bedrag over te boeken naar het bankrekeningnummer van Günter.

Wil je deelnemen, geef je dan snel op. Uiterlijk: zondag 29 maart.

Bij: anjaenjac@kpnmail.nl

Vermeld bij de aanmelding of je een hotel- of camping bed wilt. Of dat het je niet uitmaakt.

Als er ruim meer dan 8 voorkeuren voor een hotelbed zijn, worden de bedden verdeeld in onderling overleg, of als dat niet lukt in volgorde van aanmelding.

Deelname aan het weekend en de ritten is uiteraard geheel op eigen risico.

Meer info volgt zodra beschikbaar.

Groeten,

Günter en Jac

Facebooktwittermail